دکتر مسعود مردانی متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری و فلوشیب بیماریهای عفونی در بیماران مبتلا به نقص ایمنی است. ایشان متولد 1335 در شهر مسجد سلیمان و از اساتید برجسته بیماریهای عفونی و گرمسیری کشورمان می باشد و تاکنون بیش از 110 مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسانیده است. سخنرانی در بیش از 240 کنگره معتبر داخلی و خارجی در اقصی نقاط دنیا از دیگر افتخارات این استاد گروه بیماریهای عفونی به شمار می رود.دکتر مسعود مردانی پزشکی عمومی را با رتبه اول از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال 1360، تخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1364 با رتبه اول کشوری و فلوشیب بیماریهای عفونی در بیماران مبتلا به نقص ایمنی و سرطان را از دانشگاه تگزاس کشور آمریکا از بیمارستان ام دی آندرسون در سال 1379 اخذ کرده است.
وی بلافاصله پس از احراز درجه تخصصی از سال 1364 به عضویت هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درآمد و سپس جهت طی دوره تعهدات قانونی خود تا سال 1379 در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد انجام وظیفه نمود. سپس مجدداً به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل شد. ایشان در سال 1377 به رتبه دانشیاری و در سال 1384 نیز به رتبه استادی ارتقا یافت.
این استاد عفونی در سال 1395 به عنوان عضو کمیته علمی انجمن متخصصین میکروبیولوژی بالینی و بیماریهای عفونی اروپا ESCMIDانتخاب که فلوشیپ اروپایی این رشته- FESCMID-را به وی اهدا کردند. در سال 2011 انجمن متخصصین بیماریهای عفونی آمریکا (IDSA)ایشان را حائز شرایط احراز فلوشیپ بیماریهای عفونی آمریکا شناخت و مدرک FIDSA را به این استاد اعطا نمود.
دکتر مردانی از سال 1381 تا 1384 ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در کارنامه خود دارد و ریفورم در آموزش پزشکی و انتقال دانشکده پزشکی از محل سابق به محل کنونی از اهم دستاوردهای اجرایی ایشان است. از مسئولیت دیگر مدیرگروه عفونی، ریاست انجمن متخصصین میکروبیولوژی بالینی و بیماریهای عفونی ایران از سال 1395 تاکنون، ریاست بخش عفونی بیمارستان لقمان از سال 1379 تا سال 1393، راه اندازی فلوشیپ بیماریهای عفونی در بیماران مبتلا به نقص ایمنی و فلوشیپ پیشگیری و کنترل عفونت بیمارستانی، سردبیر علمی مجله علمی – پژوهشی Archives of Clinical Infectious Disease (ArchCID)نمایه شده در Scopus و ISI با IF 1.4، دبیر هیأت ممتحنه و ارزشیابی رشته تخصصی بیماریهای عفونی و گرمسیری از سال 1397 تا کنون ، عضویت در بیش از پانزده کمیته کشوری از جمله کووید -19، آنفلوآنزا ، HIV ، ابولا، هپاتیت، بروسلوز و . .. برخی از سوابق علمی و اجرایی این استاد برجسته می باشد.